Odontologisk

Konvensjonell tann reparasjon med de nyeste materialene

En krone er en struktur som beskytter en skadet tann fra videre forverring. Den er festet til et implantat (en kunstig tann rot) når en mistet tann erstattes, kronen er den synlige delen av tannen. Når du velger en krone eller bro, vil faktorer som last og estetikk vurderes.

I en vanlig tannlege prosedyre, blir tennene ved siden av ett eller to tomme kontakter utmeislet, og de manglende tenner erstattes med en tre- eller fire-dels bro. Dersom nabotennene (de såkalte pillar tenner) er i en dårlig forfatning, så er dette den perfekte løsningen fordi ikke bare de manglende tenner erstattes, men de nærliggende ødelagte tenner også beskyttes. Kroner og broer er laget av ulike materialer.

 

Zirkonium tannerstatninger

Zirkonium-oksid er et materiale som brukes for å lage ikke-metalliske tann kroner og broer. De er estetisk fordel som, på grunn av mangel på metall innhold, kronen eller broen reflekterer lys svært likt naturlige tenner. Metal-deler som alltid ser mer "livløs".
 

En zirkoniumkrone er laget basert på et nøyaktig protestrykk, så det passer perfekt.

En zirkoniu krone kan brukes selv i ekstreme tilfeller av metall allergi.


En annen meget viktig fordel ved materialet er at det forårsaker ingen allergisk reaksjon, selv i ekstreme tilfeller av metallallergi.

Det zirkoniumoksiderte rammen av kronen er utarbeidet første, så blir et porselenlag brent på den for å gjøre både formen og fargen på kronen naturlig. En zirkoniumoksidert krone er veldig sterk, og ser perfekt ut.

 

Nikkelfrie metallkeramiske tann erstatninger

Noen kroner og broer er dekket med porselen, men er hovedsakelig laget av metall. Metallrammen sikrer stabilitet, mens porselendekningen gir tannen et naturlig og behagelig utseende. Metallkroner tar mindre tid å lage enn de som er utelukkende laget av porselen.

De foretrukne materialer for bygging av kroner, broer og metallplater forårsaker minst allergiske reaksjoner. Disse er nikkel- og beryllium-frie metallegeringer, svært få mennesker er sensitive for dem.

 

Spar på tannpleie

Estetiske fyllinger 

Estetisk tann fylling: umerkelig

Porselen eller gull inlegg / pålegg

Dette er en av de beste utseendemessige og trygge langsiktige behandlinger av råtne eller ødelagte tenner. For å si det enkelt, er dette en teknisk fylling metode. Den forfalt eller skadede delen av tannen er fjernet, og deretter forbereder en tanntekniker "fylling" (laget av porselen eller gull, i fargen på tannen) basert på et trykk. Denne fylling eller innlegg er festet med en spesiell lim. Dette er en utmerket løsning for å behandle morkne jekslene og ødelagte tenner, i det siste tilfellet, kan det eliminere behovet for en krone.

 

Hvit tann fylling

Det anbefales å få dine gamle amalgamfyllinger erstattet med hvite fyllinger. Materialet stivner på belysning, og fargen matcher den av tannen. Disse fyllingene kan brukes i alle tanntyper, i tilfelle mindre henfall.

 

Hull lukking

Hull lukking går en lang vei for å hindre nedbrytning av barns tenner. Fyller de dypere furer i jekslene som forsinke eller hindrer senere tannråte.

 

Rotbehandling / fylling

Under det harde tannvev, er det tannpulpa som inneholder årer, nerver, og koblevev. Rotbehandling er vanligvis nødvendig med en intern betennelse kalt pulpitt, forårsaket av dype hulrom. Når dette skjer, vil bakterier spre i tannkanalen og dens mur. Under behandlingen, blir det infiserte innhold og tannkanalveggen fjernes, og plassen steriliseres så mye som mulig, og hele rotkanalen er fylt med et materiale som sikrer varig stenging av kanalen.
 

 

Budadent Odontologi

Ungarn

Budapest tannlegekontor

Zenta utca 1.

 

Konsultasjonstimer:

10.00 til 14.00 mandag

15.00 til 18.00 fredag

 

Avtale:

06-30-921-1621

(hvilken som helst dag i uken)

E-post: info@budadent.hu